Referenties

Referenties

Wat klanten vertellen

Door de trainingssessies konden onze diensthoofden en hoofdverpleegkundigen aan de slag gaan met concrete tools en technieken. Ze werden uitgedaagd zélf actie te ondernemen en nieuwe inzichten toe te passen in praktijk. Als externe trainer was Micheline onafhankelijk en kon men dus eerlijk en open zijn. Een waardevol motiverend klankbord. De leidinggevenden staan sterker in hun functie wat resulteert in een betere teamsamenwerking, tevreden medewerkers én tevreden patiënten.

Sabine Siau, Algemeen directeur wnd., ASZ Aalst

Als startende directeur van een WZC was de ondersteuning van Micheline zeer waardevol. Als coach was ze een kompas en klankbord om door het bos de bomen te blijven zien en prioriteiten te stellen.

Sonja Vertriest, Directeur WZC Heilige Familie, Kuurne

Als leidinggevende heb je soms nood aan een uitlaatklep, een frisse kijk. Het individuele coachingstraject was een erg verrijkende ervaring voor mij. Het heeft de band tussen mij en mijn team versterkt en mij geholpen om mijn team meer te betrekken in het beleid van mijn afdeling. De down to earth aanpak en open communicatie zijn voor mij doorslaggevende redenen om dit traject aan te raden aan andere leidinggevenden.

Kristoff Colman, Hoofdverpleegkundige spoedgevallen, ASZ Aalst

Kwaliteitsvolle training die voldoende praktijkgericht is. Steeds vanuit het perspectief van de bewoner. Micheline luistert, gaat in dialoog en enthousiasmeert mensen om in de voorziening daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Ilde Bevernaege, Beleidsverantwoordelijke ouderenzorg en kwaliteit, Vzw Zorg-Saam

Een professionele begeleiding vanuit de juiste bedoeling - kwaliteitsvolle warme zorg voor de bewoner - met aandacht voor de visie en de eigenheid van ons huis. Micheline is op basis van meerdere opdrachten een vertrouwenspersoon in huis geworden. Leden van ons kernteam verwoorden het traject Insights Discovery als volgt: een enthousiast gebrachte "kleurrijke" coaching die binnen ons team een sterkere binding creëerde.

Mieke Vandeputte, Directeur OLV Gasthuis vzw, Poperinge

Micheline is prikkelend om tot zelfinzicht en teaminzicht te komen en er gemotiveerd mee aan de slag te gaan. Ze drijft tot engagement!

Friede Landerwyn, Directeur bewonerszorg, OLV Gasthuis vzw, Poperinge

Indrukwekkende analyse op basis van 25 vragen (Insights Discovery). Enthousiaste en charismatische lesgever. Het was een meerwaarde dat Micheline onze organisatie en onszelf kende van andere recente projecten.

Wodka Algoet, Algemeen directeur vzw Zorg en Welzijn, Kuurne

Geëngageerde en gemotiveerde trainer die het boeiend weet te houden met respect voor ieder zijn mening.

Lin Wynants, Verantwoordelijke bewonerszorg WZC Mater Dei, Heikruis

Waarom kiezen
voor Corcura?

  • Trainingstrajecten gericht op gedragsverandering
  • Zichtbare en duurzame verandering op de werkvloer
  • Meetbaar resultaat
  • Persoonlijke en flexibele aanpak
  • Expertise in de zorgsector

Agenda open trainingsaanbod

6
mei 2021
Train-de-trainer 'Gastvrijheidsambassadeurs'
Beernem