Training Coachen op Positieve Gezondheid

Dit trainingstraject komt in aanmerking voor functiecomplement.

programma

10 februari van 09u - 16u30

16 maart van 13u30 - 16u30

Prijs

€ 290 excl. BTW 21%

Locatie

Kasteel Beauvoorde
Wulveringemstraat 10
8630 Wulveringem (Veurne)

Training Coachen op Positieve Gezondheid

Voor wie

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden in de zorgsector die inzicht willen verwerven in het concept Positieve Gezondheid en vaardigheden willen aanleren om te coachen met het ‘spinnenweb’ van Positieve Gezondheid.

Het voeren van een ‘ander gesprek’ maakt dat er gerichte aandacht gaat naar de mens achter de medewerker. Het effect van aandacht aan de mens achter de medewerker is merkbaar én aantoonbaar in betere resultaten, meer tevredenheid, betere teamsamenwerking en minder verzuim.

Verloop training

Werken met Positieve Gezondheid leer je door te doen. Daarom worden tijdens de training krachtige werkvormen gebruikt en is er veel ruimte voor reflectie op je eigen handelen.

De training bestaat uit een mix van theoretische modellen, praktijkervaring, oefenen én zelfreflectie.

Na de eerste trainingsdag gaan de deelnemers zélf aan de slag met de gesprekstool. Er wordt verwacht minstens drie gesprekken te voeren.

Op de terugkomsessie na 1 maand worden ervaringen van de gesprekken gedeeld en uitgebreid besproken. Er is een terugkoppeling van wat goed verliep en waar men nog tegenaan loopt.

Verdere opvolging gebeurt via online coaching met de trainer na 3 maand.  Dit is mogelijk via telefoon, WhatsApp of Skype.

Aantal deelnemers

Maximum 8 deelnemers om individuele begeleiding te garanderen zodat het effect groot is en er voldoende ruimte is om te oefenen.

Inbegrepen in de kostprijs zijn:

  • 1,5 dag training
  • Online coaching na 3 maand
  • Syllabus en oefenmateriaal
  • Lunch op 10/02, versnaperingen, koffie/thee, water
  • Deelnamecertificaat (functiecomplement)

Inschrijven